Kriisiaikoina me PowerObjects-yhtymässä yhdessä asiakkaidemme kanssa - suunnittelemmepa sitten parempaa työtä kotoa -kokoonpanoa, avaamalla kriittisiä viestintälinjoja kiireellisille uutisille tai viimeisimmän tekniikan käyttöönottoa taistelussa COVID-19-pandemian takia. terveydenhuollon etulinjassa, olemme täällä sinua varten.

Etätyö ja epävarmat ajat

Alalla kuten elin- ja terveystieteet, rahoituspalvelut, valmistus, apuohjelmat sekä paikallis- ja aluehallinto, tavoitteemme on pitää asiakkaamme yllä ja ennennäkemätöntä COVID-19 -pandemiaa.

Olemme rakentaneet Kriisiviestinnän Power-sovellukset Microsoftin malliin perustuva ratkaisu, joka auttaa organisaatiota jakamaan tietoja ja tekemään yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa kriisin aikana. Ratkaisussa on kaksi sovellusta, jotka sallivat järjestelmänvalvojan ja loppukäyttäjän oikeuksien välittää oikea-aikaisia ​​ja asiaankuuluvia viestejä työntekijöille, isännöidä ja jakaa tietokantaartikkeleita ja linkittää kaikkiin valitsemiin RSS-syötteisiin. Nykyisessä tilanteessa itse sovellus, samoin kuin alkuasetukset ja jatkuva tuki, ovat ilmaisia.

PowerObjects voi räätälöidä ja laajentaa sovelluksen toimintoja organisaation yksilöllisten tarpeiden mukaan monella tapaa. Voimme lisätä esimerkiksi asiakaspalveluominaisuuksia sekä muita yritykseesi liittyviä ilmoituksia. Kerro meille, jos haluat rakentaa tämän sovelluksen enemmän ainutlaatuisiin tarpeisiisi.

Sovellus suunnitellulle helpottamiselle Lockdownista

Kun paikallishallinnot ja kaupalliset organisaatiot alkavat helpottaa COVID-19-rajoituksia, haluat antaa henkilöstöllesi selkeän näkyvyyden toimintakyvystäsi avaamalla oviasi uudelleen. Tämä Power Apps -ratkaisu auttaa virtaviivaistamaan siirtymistä normaalin liiketoimintatavan palauttamiseen. Katso sovellus toiminnassa tätä.

Covid 19 -lukituksen helppoussovellus

Esiasetetut automaatiot etä- ja kenttäpalveluita varten

Henkilöstön ja kenttätyöntekijöiden etäominaisuudet ja oivallukset ovat erittäin tärkeitä tänä aikana. Yksinkertaisella SLA-hallinnalla, esiasetetulla tapaushallintaprosessilla, optimoidulla chatbot-kokemuksella ja etäapuominaisuuksilla asiakaspalvelutiimisi virtaviivaistavat toimintaa ja lisäävät niiden kollektiivista kaistanleveyttä.

Microsoft Health Bot

Jos olet terveydenhuollon organisaatio, sinun on tiedettävä Microsoft Healthcare Bot - uusin Microsoftin kehittämä Bot-tekniikka, joka on HIPAA-yhteensopiva ja joka voidaan nopeasti ottaa käyttöön COVID-19-pandemian aikana.

Health Bot -kehyksen puitteissa Microsoft loi CDC: n reaaliaikaisiin tietoihin perustuvia COVID-19-vastausmalleja, jotka kattavat alueet, jotka parantavat tapauksen taipumaa ja auttavat sinua paremmin palvelemaan potilaitasi käytännössä.

Potilaat voivat käydä chat-tapaisella tavalla Bot: n kanssa oppia lisää COVID-19: stä ja käydä läpi CDC: n hyväksymän oireiden itsetarkistuksen. Tämä johtaa vähentyneisiin puheluvolyymeihin ja COVID-tietojen nopeuteen ja tarkkuuteen potilaille. Pystymme nopeasti työskentelemään asiakkaan kanssa tämän Health Bot -kokemuksen parantamiseksi käyttämällä COVID-19-mallia tai räätälöityä versiota.

COVID-19 FAQs on ennalta hyväksytty luettelo 175 CDC: n kysymyksestä, ja se voi myös indeksoida muita UKK-tietokantoja. QnA Maker -toiminto on loistava esimerkki tekoälyä hyödyntävistä kognitiivisista palveluista.

Katso itse botti! Ja kuten aina, meille kuinka voimme auttaa sinua toteuttamaan Bot-organisaatiosi.

Hätätilanteisiin tarkoitettu tehosovellus

Tämän pandemian aikana Microsoft julkaisi tämän Power Apps -ratkaisun, joka tarjoaa joukon valmiuksia terveydenhuollon organisaatioille kerätä tietoja tilannetietoisuudeksi käytettävissä olevista vuoteista ja tarvikkeista, COVID-19-potilaista, henkilöstöstä ja odotettavissa olevista vastuuvapauksista. Palveluntarjoajat käyttävät tätä Power Apps -mallia seurataksesi ja saadaksesi näkyvyyttä kriittisille, mutta niukkoille resursseille, kuten käytettävissä olevat sängyt, tuulettimet ja naamiot. Pystymme nopeasti työskentelemään asiakkaidemme kanssa pystyäkseen seisomaan tämän hätätilanteessa käytettävän Power Apps -ratkaisun ja hienosäätämään sen tarpeitasi varten - vain meille kun olet valmis toteuttamaan.

Kriittisen esineen täydennys App

Jakelusta on tullut maailmanlaajuinen kysymys COVID-19-pandemian aikana. Kriittisen esineen täydennyssovellus varmistaa, että sijaintiverkostosi ympäri maailmaa ylläpitää reaaliaikaista tietoa varastosta ja voi päivittää tarpeet keskitetysti ja nopeasti. Sovellus on rakennettu CDS: lle, siinä on virtaviivainen käyttöliittymä. Asennus vie vain muutaman päivän ajan, kun mukana on yritystiedon kerros. Katso sovellus toiminnassa tätä.

Kriittisten kohteiden sovellus

Olemme täällä auttamaan

Millä tahansa näistä ratkaisuista, PowerObjects-tiimi on täällä auttamassa niitä sopimaan yrityksesi tarpeisiin nyt ja koko tämän arvaamattoman ajan. PowerObjects tuo sinulle edistyksellisimmät tekniikat, jotka voidaan nopeasti ottaa käyttöön COVID-19 -pandemian aikana. Olemme edelleen sitoutuneita ajamaan menestystä kokonaismatkallasi matkalla neljällä palvelupilarilla, tuella, koulutuksella ja lisäosilla.

Ennen kaikkea PowerObjects toivoo jatkuvaa hyvää terveyttäsi. Ole turvassa ja tiedä, että yhdessä voimme päästä tästä - ja tulemme toiselta puolelta vahvemmaksi ja kestävämmäksi.

Joe D365: n avatar

Joe D365

Joe D365 on Microsoft Dynamics 365 -supersankari, joka käyttää puhdasta Dynamics-adrenaliinia. PowerObjectsin kasvot Joe D365: n tehtävänä on paljastaa innovatiivisia tapoja käyttää Dynamics 365 -sovellusta ja tuoda sovellus muille yrityksille ja organisaatioille ympäri maailmaa.